זו היתה אהבה מטעימה ראשונה

זו היתה אהבה מטעימה ראשונה

 מאת: ריק

היא ידעה לבשל את הלב שלי, לתבל לי את הנשמה ואולי אני קלישאתי, אבל היא לגמרי דגדגה לי את חוש הטעם. לא משנה מה תגידו, יש נשים שיודעות להגיע לאהבה דרך הקיבה.
אחד הדברים שאני מחפש בבחורה ותגידו שאני אולד פאשן זה יכולת בישול. היא לא חייבת להיות מאסטר שף, אבל שיהיה לה טאץ', שהיא תכיר את המקום הזה שנקרא מטבח, שלא תזמין לי טייק אווי ותצפה שאני אקפוץ משמחה כי אני לא, בכלל לא.
אני רוצה בישולים, סירים על הכיריים, ריח של אוכל ובית חם כשאני נכנס הביתה. לראות אותה עם סינור, לשבת סביב השולחן העמוס כל טוב, לצפות בה מערבבת ומערבלת, קוצצת ויוצקת פנימה את כל התשוקה שיש בה ואז לטרוף את הכל.

שתעורר בי תיאבון
גדלתי בבית שבו אמא היתה רק במטבח. זה לא מתאים לי. אני לא מחפש עקרת בית קטנה, אבל אני כן רוצה מישהי שתוכל להחזיר אותי לחיק המשפחה. כאיש הייטק שאוכל בעיקר פאסט פוד בחוץ (משובח ויוקרתי אבל עדיין אוכל תעשייתי) חשוב לי לחזור הביתה ולקבל מנה גדושה של חמימות. מישהי צריכה לעורר אותי ולפני הכל, לעורר בי תיאבון להיות אתה וכאן נכנס לתמונה האוכל. מי שתדע לרקוח תבשילים תדע גם לרקוח איתי מטעמים אחרים.
סמדר היתה כזאת. כבר בדייט הראשון היא אמרה לי עזוב שטויות, האוכל כאן מעפן ולקחה אותי אליה הביתה, הושיבה אותי ליד השולחן ולא הפסיקה להגיש מאכלים. היא פיתתה אותי עם צ'ולנט בימי שבת ונקניקיות עסיסיות בערבים, סושי הום מייד באירועים מיוחדים והקינוחים? תאווה לחיך ולעיניים.
הייתי מבסוט, אהבתי להתבונן בה במטבח, זה היה הכי סקסי בעיני. רק מספיק שהיא היתה עומדת בין המחבתות והסירים וים התבלינים שהיא הביאה משוק לוינסקי פרושים בשקיות על השולחן והייתי בשוונג. רק חסר היה שהיא תעשה את כל זה בלנז'רי וזה היה מושלם.
נכון, הכי שוביניסטי אולי ופרימיטיבי ותגידו מה שבא לכם, אבל עם תחושות אי אפשר להתווכח. הייתי בהיי.

אהבה משביעה
בסופו של דבר זה לא עבד וחזרתי לדירה השכורה ולמגשי פיצה ענקיים ולבירות וקוטג' ולכל הדברים שאפשר לחטוף על הדרך אבל במקום להשביע הם רק מעוררים בך רעב.
בתור רווק הרבה שנים, שמדי פעם מבצע גיחות לרומנים וסיפורי אהבה קצרצרים והלוואי שזה יהיה יותר מזה, אני לא מבקר בסופרמרקט כי אין בשביל מה והמקרר ריק ורק כשיש לי בחורה אני כולי בדרייב לתזונה נכונה. קונה וקונה, רק שהמקרר והמזווה יהיו מלאים, שמישהי תיצור עבורי מטעמים מופלאים וזה לא רק האוכל זו הישיבה ביחד. יש משהו כל כך רומנטי בעיני לאכול ביחד בבית לאור נרות או סתם בסלון, מבחינתי מישהי מבשלת זו מישהי שיוצרת עולם ומלואו ולא משנה מה תגידו, זה כמו ציור או כל אמנות אחרת רק שכאן אני יכול ליהנות ממה שיש לה ליצור ולטעום מזה תרתי משמע.
לא מזמן לקחתי קורס בישול. החלטתי שזה לא רק שהחצי השני שלי צריכה לדעת לבשל, גם אני רוצה, שביחד נוכל ללכת לשוק ולעמוד בין הסירים. אפרופו שוויון, החלטתי לבשל בחזרה. תתפלאו זה עובד, בכל הדייטים האחרונים בישלתי עם הדייטרית והיה נהדר. מהספגטי והסירים לכירבולים בין הסדינים. מומלץ בחום לחורף, אוכל ביתי, מרקים, פונדו גבינות זוגי. תנסו פעם ואל תתפשרו על בישולים ביחד, יש הרבה פוטנציאל לקשרים שמתחילים בנשנושים ועוברים לקינוחים. זה עושה מתוק בלב.





אתר הכרויות החצי השני   /   אודות החצי השני   /   שאלות ותשובות   /   האני מאמין שלנו   /   שירות לקוחות   /   להרשמה חינם  /  מגזין הכרויות ודייטים  /  תקנון


0